The Social Network for meeting new people
 

Wanita 40+

Forum

<< First < Previous of 15 Next > Last >>
Topics 1-20 of 289
Topic Posts Last Post Started by

jb area

cntc me

1 Zuls Zuls Zuls May 2, 2018 10:45am

KL above 45++

ada ke yg kat KL la ni?/  

1 Muhammad A Muhammad A Muhammad A Mar 24, 2018 5:29am

ada tak area penang

ad sapa2 area penang tak?

1 Mat Kids Mat Kids Mat Kids Mar 20, 2018 11:22am

salam kenal

nak kakak angkat 1

1 Adam jb Adam jb Adam jb Mar 15, 2018 9:50am

sape y free areaampang skrng jom dating

Jom daring  

1 kakashi kakashi kakashi Mar 11, 2018 12:50am

cari pompuan bi atau couple yang ada pasanagn pompuan bi

kalu ada bagitau..kami malay cpl, looking for one.  

1 CasualMalayCouple CasualMalayCouple CasualMalayCouple Feb 22, 2018 8:55am

masih ada ka lelaki muda yangb sukakan wanita berumur

coment skit dari anak remaja

291 Khairiez_herry Mak Engku Mak Engku Jan 30, 2012 4:02pm

Mencari Teman Di Banting, Selangor

Saya baru pindah Banting & ingin mencari kawan serta sc…

1 Shahril F Shahril F Shahril F Dec 23, 2017 2:11am

nak girl noty umur x kesah

ADD dan mesej je

1 Muhd Z Muhd Z Muhd Z Dec 17, 2017 1:20am

Nak rasa yg 40 lak

Ade lagi tak yg available?

1 Black Tʰᵃᶰᵏ♥ᵧₒᵤ HVP™&Owner Black Tʰᵃᶰᵏ♥ᵧₒᵤ HVP™&Owner Black Tʰᵃᶰᵏ♥ᵧₒᵤ HVP™&Owner Oct 17, 2017 11:18am

Wanita Berumur utk berkenalan

Sy mencari wanita 37++ utk berkenalan. Jadi teman sembang d…

1 Adam A Adam A Adam A Oct 8, 2017 12:01pm

Nak skdal untok mlam ni area kedah smua dtggung jawab kan untok bela satu ming sya lelaki umur 24 smua disaport tiptop mletup perhggg

pm me 0135834547 kanta sebar..klau xangkt hantar mseg komfi…

1 Naznani N Naznani N Naznani N Sep 9, 2017 8:43am

nak skandal perempuan sorang-call me 0182337352

hai baby

1 Mr. H Mr. H Mr. H Aug 27, 2017 11:22pm

Mencari wanita2 yg sunyi atau tak puas seks dgn pasangan dan ingin rasa zakar saya

Boleh Call/WhatsApp saya di 0167900409 zul

1 Aku Hanya Serangga Aku Hanya Serangga Aku Hanya Serangga Aug 9, 2017 10:53am

Kepada wanita yg mencari anak ikan atau lelaki lebih muda untuk kongsi seks boleh call/what's app saya 0167900409 Azman, area selangor saja

Mencari wanita yg sunyi atau gersang utk kongsi pengalaman …

1 Just Enjoy Just Enjoy Just Enjoy Jul 21, 2017 10:07am

jom jom.. cari ibu angkat... hehe

ada wanita yg berumo 45+ dari area selangor/KL or Pahang? j…

1 CuteHornyBoy CuteHornyBoy CuteHornyBoy Jul 11, 2017 7:26pm

cari ibu angkat atau akak angkat

hallo saya ialalh lim . saya cari ibu angkat atau akak angk…

1 Tee L Tee L Tee L May 16, 2017 9:46pm

Mencari untuk ahad malam

Mencari wanita yg sedia untuk diberi kasih sayang area joho…

1 Wazir ariffin Wazir ariffin Wazir ariffin May 12, 2017 4:40pm

sex

nak cari perumpuan untuk jilat 

1 Segaran Segaran Segaran Mar 9, 2017 11:12am

Nak cari teman tido malam ni

Sapa free jom

1 Andy Andy Andy Mar 4, 2017 3:57am

Group Member Levels

  • Creator Created this group
  • Admin Admins this group
  • Master 1,000 Posts and 1,000 Likes
  • Advanced 250 Posts and 250 Likes
  • Intermediate 100 Posts and 100 Likes
  • Beginner 10 Posts and 10 Likes
  • Newbie 0 Posts and 0 Likes