The Social Network for meeting new people
 

Wanita 40+

Forum

<< First < Previous of 15 Next > Last >>
Topics 1-20 of 286
Topic Posts Last Post Started by

masih ada ka lelaki muda yangb sukakan wanita berumur

coment skit dari anak remaja

280 UniE Tʰᵃᶰᵏ♥ᵧₒᵤ HVP™&Owner Mak Engku Mak Engku Jan 30, 2012 4:02pm

Nak rasa yg 40 lak

Ade lagi tak yg available?

1 UniE Tʰᵃᶰᵏ♥ᵧₒᵤ HVP™&Owner UniE Tʰᵃᶰᵏ♥ᵧₒᵤ HVP™&Owner UniE Tʰᵃᶰᵏ♥ᵧₒᵤ HVP™&Owner Oct 17, 2017 11:18am

Wanita Berumur utk berkenalan

Sy mencari wanita 37++ utk berkenalan. Jadi teman sembang d…

1 Adam A Adam A Adam A Oct 8, 2017 12:01pm

sape kata perempuan gemok tu tak seksi....

kalau dilihat dari mata kasar memang nampak hodoh...but kal…

353 RasPutiN XV Kasih Aien Kasih Aien Oct 8, 2012 8:12pm

Nak skdal untok mlam ni area kedah smua dtggung jawab kan untok bela satu ming sya lelaki umur 24 smua disaport tiptop mletup perhggg

pm me 0135834547 kanta sebar..klau xangkt hantar mseg komfi…

1 Naznani N Naznani N Naznani N Sep 9, 2017 8:43am

nak skandal perempuan sorang-call me 0182337352

hai baby

1 Mr. H Mr. H Mr. H Aug 27, 2017 11:22pm

Mencari wanita2 yg sunyi atau tak puas seks dgn pasangan dan ingin rasa zakar saya

Boleh Call/WhatsApp saya di 0167900409 zul

1 Aku Hanya Serangga Aku Hanya Serangga Aku Hanya Serangga Aug 9, 2017 10:53am

Kepada wanita yg mencari anak ikan atau lelaki lebih muda untuk kongsi seks boleh call/what's app saya 0167900409 Azman, area selangor saja

Mencari wanita yg sunyi atau gersang utk kongsi pengalaman …

1 Just Enjoy Just Enjoy Just Enjoy Jul 21, 2017 10:07am

jom jom.. cari ibu angkat... hehe

ada wanita yg berumo 45+ dari area selangor/KL or Pahang? j…

1 CuteHornyBoy CuteHornyBoy CuteHornyBoy Jul 11, 2017 7:26pm

cari ibu angkat atau akak angkat

hallo saya ialalh lim . saya cari ibu angkat atau akak angk…

1 Tee L Tee L Tee L May 16, 2017 9:46pm

Mencari untuk ahad malam

Mencari wanita yg sedia untuk diberi kasih sayang area joho…

1 Wazir ariffin Wazir ariffin Wazir ariffin May 12, 2017 4:40pm

sex

nak cari perumpuan untuk jilat 

1 Segaran Segaran Segaran Mar 9, 2017 11:12am

Nak cari teman tido malam ni

Sapa free jom

1 Andy Andy Andy Mar 4, 2017 3:57am

pm

Pm me  

1 Yun Yun Yun Feb 23, 2017 7:43pm

makcik2 suka diurut x? tanye je..

nk tnye, wanita suka x diurut oleh tukang urut lelaki?

1 Halid A Halid A Halid A Feb 5, 2017 10:55am

hai sy isputra

hai..sy ada buat massage utk wanit..klu nak rasa pm sy ya..

1 Iskandar Iskandar Iskandar Oct 1, 2016 7:46pm

Urutan @ nafsu

sy suka urutan dgn lelaki

7 Iskandar Gi Go Lo Gi Go Lo Dec 29, 2015 11:50pm

jommm

wanita yg suka sya jilat bolh pm

1 mh17 mh17 mh17 Sep 30, 2016 5:27pm

suka jilat

ade ke yg suke saya jilat jom rr

1 mh17 mh17 mh17 Sep 30, 2016 5:27pm

cari sugar mama 45+

nak cai sugar mama umo 45 keatas.... dari KL ker, selangor …

1 CuteHornyBoy CuteHornyBoy CuteHornyBoy Sep 13, 2016 1:34am

Group Member Levels

  • Creator Created this group
  • Admin Admins this group
  • Master 1,000 Posts and 1,000 Likes
  • Advanced 250 Posts and 250 Likes
  • Intermediate 100 Posts and 100 Likes
  • Beginner 10 Posts and 10 Likes
  • Newbie 0 Posts and 0 Likes