The Social Network for meeting new people
 
  • Mohd Naqiuddin

    http://www.tagged.com/naqiuisback

    450 times

    Confusing.

    da ada anak 5.

    May 13, 2012

     

    Male

    Bahasa Melayu, Basa Jawa, 中文 (简体)

    Asian

    Muslim

    Straight

  • About Me

    • Before nak kenal2 tu,baca2 la dulu about me. :) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ suka lagu bergenre R&B ,emo,n indie

    • suka adventure movie.paling best kalau dapat tengok movie zap zap(movie bergenre bunuh2 tu),antaranya movie The Hunger Game,The Dark Knight,Sand Of Oblivion,127 Hours.kalau movie melayu ni,banyak gak yang suka,tambah2 yg ada lawak2 and cintan2,mcm lagenda budak hostel,adnan sempit,3 temujanji,HalimMunan n many more la.hahaha.banyak sangat nak disenarai.

    • Hahaha,bab tv ni kureng sikit.even ada astro,x teringin pun nak tengok.sebab selalu on pc,so...senang nak tengok online tv.senang je kan,bak kata iklan tv.hanya dihujung jari(macam pelik je,sebab gna mouse.hanya dihujung mouse la.kikikiki).

    • buku??banyak baca2 tentang fakta,bukan maksud racist.tapi disebabkan zaman sekarang ni banyak yang buta sejarah....nak tak nak kena amek tahu gak.antara buku2 yang slalu baca ni la ....Nasib Melayu Ditanah melayu(tulisan Mohd Ridhuan Tee Abdullah[muallaf]),didepan api dibelakang duri,a Dr in The House(Tun DR Mahathir Mohamad.

    • sukan yang naqiu minat bola sepak,bola baling,sepak takraw(zaman sekolah dulu selalu la wakil,sampai peringkat daerah,negeri je),sekarang da tak leh da,pas bahu patah je....badan x support imbangan.so,terpaksa la meminati sport lain iaitu e-Sport.e-Sport ni gamerz.

    • suka melancong tengok tempat2 orang.teringin sangat nak pg jepun ngan china.insyallah,i will..

    • Hacker.

    • facebook: Mohd Naqiuddin(Dugaannya) https://www.facebook.com/callmenaqiu +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ twitter(tak active sangat) https://twitter.com/MrNaqiu

    • Mohd Naqiuddin :) Hye all, my name naqiu.u can call me naqiu,Q,din or pakdin.i`m simple person n i'm SERIOUS gamerz.love IT ,study about networking at KLMU.Happy,cheering,laughing make my world perfect. \m/. {^,^} .\m/ ~~ yeah!!!!!!yeah!!!!!!~~ . Love u all. "WELCOME TO MY PAGE" n "HAVE A NICE DAY" Best Regard, Naqiuddin ORIGINAL PROFILE NAQIU █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║ 2014 All rights reserved ©