The Social Network for meeting new people
 
  • Mazlina R

    http://www.tagged.com/mazlinaramlan

     

    4090 times

    Orange Daisies

    August 10, 2007

     

    Female

    Asian

    Muslim

    Straight

  • About Me

    • masa sekolah, suker rock kapak. giler abis. seme lagu2 rock celah gigi jer. tapi, disebabkan jiwa seni tah dari maner dapat (mungkin dari abah ngan mak kot sebab dorang nyanyi pun boleh tahan), hampir seme jenis music bleh masuk. tapi, still rock forever....

    • herrmmmm......ntahlah. yang paling suker tgk filem yg x logik and ader fantasi2 and magic. malas nak pk banyak. layan jer tgk aper2 citer cam tu memang best mcm narnia, golden compas, harry potter dan yang baru lepas layan citer underworld. fuyoohh....memang best lah layan. x payah bnyk2 pk ok....

    • tv? reality show suker. hua hua hua..suker. tapi kalau tanyer citer yang dah abis tayang mcm kekasih ku seru, rona roni makaroni dan cinderella, memang layan abis. rona roni ngan cinderella tu sebab ader my syok abis actor, bronz palare (betul ke eja tu. yang mamat dagu panjang tu. mcm my tarzan. hehehehe....)

    • alamakkk.....x suker baca buku...dulu pas spm pun x tau camner. bukak buku jer trus tido. tgk gambar blehlah. so, x der buku yg den suko. gitu2 selak2 adolah. jgn mareee...

    • kalau main sendiri, suka futsal, bowling and hoki. yg peliknyer tgk x suker. ishishishish.....kene g gym balik. badan dah nak jadi belon panas. bila2 mase leh terbang ni. aerobik? rindunyerrrr....x per. pas ni pic mesti yang slim2 punyer. hehehehe....

    • makan, movie, driving (tapi skrg cepat ngantuk. sape2 yang baik hati, tlg bagi petua k), masak @ cooking, karaoke....yang paling utama. at least once a week. jamban ke, greenbox ke, kedai makan pun ok. kalau saper2 g jgn luper ajak2 k.

    • just to be success dan anak2 berkerjaya dan dapat berdikari sendiri. aper yang terdaya akan aku beri sepenuhnyer. alamak....bab ni aku memang jiwang kit. but i'm ok.

    • x tau.

    • outgoing, friendly, caring, hardworking and happy