The Social Network for meeting new people
 
  • About Me

    • ╔╦╦╦═╦╗╔═╦═╦══╦═╗.....................................║║║║╩╣╚╣═╣║║║║║╩╣.....................................╚══╩═╩═╩═╩═╩╩╩╩═╝.....................................lagu yg sya minat nie lagu2 anime jepun atau lagu2 indon lagu2 org putih.. kalau lagu melayu memang jarang aku layan... ada juga la aku minat tapi x banyak :P

    • 1st movie in my list is deathnote larr ^^.. 2nd movie2 anime :P mcm naruto, bleach dll 3rd movie sya suka.. CROWS ZERO!! lepas tu erm.. yg penting bukan wayang melayu laa haha :P

    • TV?? hurmm.. ANIMAX, Cartoon network, arr 2 dua la haha :P

    • buku2 yg sya minat!.. hurmm.. bagi la buku apa2 pun semua sya minat... cuma jgn bagi sya buku yg sya x paham tulisan nya la.. tu memang x minat langsung :P

    • sukan?? jarang suda sya bersukan owh T_T sya skrang duk rumah online men game jak uhuh makin Teruk nie.. :P

    • SYA PALING MINAT MAIN GAME!! ^_^

    • mau dpt kerja yg bagus2 supaya dapat masa depan yg cerah dpt tlg mak bapak sya.. dpt mendirikan rumah tangga sya sendri..xD

    • Unknow!.. :P

    • hurmm?? apa mau tulis nie arr?? ermm hello semua sya budak baru sila beri tunjuk ajar okey :P hehhe.. okey laa.. ceta pasal diri sya la kan... nama sya yg real sulyussuf... org pangil sya apis hrmm.. sya nie baik sumpah sya x tipu sya baik.. :P cuma ada keras kepala sikit la.. jarang la sya buat perkara x baik tu kadang2 buat juga hehe..:P sya suka tlg kwn klu ada problem.. sya x kedekut.. and sya x pandai nak jeles2 dengan kesenangan org lain.. engkau.. engkau laa.. aku.. aku.. ^_^.. cuma sekrang ada krisis sikit la.. huhu aku belum dpt kerja lagi nie! uwahhh T_T.. masih mengangur sadis owh... ceta pasal cewek plak.. aku ada minat ngan sorang gadis nie.. cuma mcm dia masih x yakin ngan aku la.. nie yg buat aku lebih2 sadis nie.. hurmm x per la.. sebab aku nie lelaki yg setia.. aku tunggu jer la jawapan dari si..dia.. ^_^ kan huny.. xD.. korang nak tau lebih lanjut tentang aku.. korang add la aku jadi friends ^^ nanti bleh sembang panjang lebar k nda pun klu nampak aku add korang... korang approve jak la arr friends ^_^ That's All.. "THE END"

  • NaharaShuya

    http://www.tagged.com/akiradeathnote

     

    1716 times

    akiradeathnote

    add me ym, Myspace, friendster, facebook, akiradeathnote@yahoo.com yg aktif YM ngan MS jak la nie Tagged baru2 jak nak aktif ^_^

    March 4, 2007

     

    Male

    Bahasa Melayu, English, Indonesia

    Asian, Other

    Muslim

    Straight